'Van Gaal maakt nog eens 25 miljoen vrij voor komst van Lazio-aanvoerder'
Grootmacht nog niet klaar

'Van Gaal maakt nog eens 25 miljoen vrij voor komst van Lazio-aanvoerder'

10-08-2015 09:58
5

Louis van Gaal is na de komst van Morgan Schneiderlin en Bastian Schweinsteiger nog niet uitgewinkeld voor het middenveld. Lucas Biglia is nadrukkelijk in beeld.

De scouts van Manchester United volgen Biglia al langer en hebben Van Gaal een positief advies gegeven, meldt The Sun. De boulevardkrant stelt dat de Argentijn van SS Lazio alleen nog maar zijn handtekening op het stippellijntje in het contract moet zetten.

Wedden

Meer odds

Manchester United heeft 25 miljoen euro over voor Biglia, die sinds deze zomer aanvoerder is bij de club van Stefan de Vrij, Wesley Hoedt, Edson Braafheid en Ricardo Kishna. Hij speelt sinds medio 2013 voor Lazio. De club pikte hem destijds transfervrij op bij Anderlecht. Biglia kan op Old Trafford teamgenoot worden van Memphis Depay en Daley Blind.

De komst van de Argentijn moet snel worden gevolgd door Pedro, die al geruime tijd in de startblokken staat voor een overstap van FC Barcelona naar United. Van Gaal moet echter nog even geduld hebben. Met Matteo Darmian, Sergio Romero, Depay en dus Schneiderlin en Schweinsteiger haalde United al vijf grote versterkingen deze zomer.