Voormalig Ajax-toptalent strijkt neer in Rotterdam: Dat schept een band
"Ik kan ook goed met Rotterdammers opschieten"

Voormalig Ajax-toptalent strijkt neer in Rotterdam: "Dat schept een band"

10-08-2015 19:59
1

Tom Overtoom wordt nog dagelijks herinnerd aan het feit dat hij misschien wel het grootste talent van zijn lichting was bij Ajax. Maar de aanvallend ingestelde speler heeft het nooit waar kunnen maken. Hij begint nu bij Excelsior aan een nieuw avontuur.

In de selectie van de Rotterdammers zitten vijf geboren Amsterdammers. Overtoom is er daar één van. "Dat schept een band. Goed beleid van de club, haha. Het is voor ons geen probleem. Ik kan ook goed met Rotterdammers opschieten. Ik heb al een jaar hier gespeeld bij Sparta en dat beviel ook prima. Ik heb er absoluut geen problemen mee om in Rotterdam te voetballen."

Wedden

Meer odds

Als voormalig toptalent van Ajax hoopt hij zijn 'status' in Rotterdam waar te maken. "Ik wil het elk jaar waarmaken en niet alleen nu. Natuurlijk is dit een mooie kans, voor het eerst in de Eredivisie, dat besef ik wel. Ik hoop dat ik de kans krijg om te laten zien wat ik kan. Ik ga zelf in elk geval alles voor doen", besluit de aanvallende middenvelder, die ook als aanvaller kan spelen, op de clubsite van de Kralingers.