FC Twente ziet speler met Premier League-ervaring naar Jupiler League vertrekken

FC Twente ziet speler met Premier League-ervaring naar Jupiler League vertrekken

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2015 om 18:23vr 14-08-2015 om 18:23

Chris David speelt komend seizoen voor Go Ahead Eagles. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Twente en tekent voor twee jaar bij de gedegradeerde club uit Deventer.

David is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Twente en speelde van 2013 tot 2015 voor het Engelse Fulham. In januari keerde hij op huurbasis terug naar Enschede, de club die hij na afloop van zijn contract bij Fulham nu dus alweer voor de tweede keer verlaat. Op de website van de Eagles zegt David de stap naar de Eredivisie te willen maken. "Ik vind het ook heel belangrijk dat de club in mij gelooft. Ik sta echt te popelen voor de club te spelen."

Bij Go Ahead Eagles zijn ze dolblij met de komst van David. "Chris is een talentvolle speler, die barst van de ambitie", zegt Adrie Steenbergen, RVC-lid technische zaken. "Hij ziet Go Ahead Eagles als een ideaal platform om zichzelf verder te ontwikkelen. Het eerste contact met hem stamt van begin dit jaar. Toen Türüc en Tanda vertrokken, hebben we het contact geïntensiveerd. Met deze transfer als mooi resultaat."

Bij zijn debuut in de Premier League in het seizoen 2013/2014 deed David nog dit:

Plaats een reactie

vrijdag 14 augustus 2015 om 20:16
Kon deze niet gewoon naar ren Eredivisie ploeg? Zou niet misstaan bij bijvoorbeeld een NEC ofzo toch?
Vind ik leuk
Mall00t +5624
vrijdag 14 augustus 2015 om 21:02
FC Twente heeft deze speler helemaal niet naar GAE zien vertrekken, hij was er namelijk al vertrokken. Bovendien werd hij slechts gehuurd van Fulham. Dat deze speler overgenomen wordt van FC Twente is dus klinkklare onzin.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 14 augustus 2015 om 21:02]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws