Oorwassing van Barcelona komt keihard aan: Paar uur laten bezinken
"Dat is niet onlogisch"

Oorwassing van Barcelona komt keihard aan: "Paar uur laten bezinken"

15-08-2015 08:08
2

FC Barcelona staat voor een schier onmogelijke opdracht. De Catalanen verloren vrijdag met 4-0 van Athletic Bilbao in strijd om de Super Cup van Spanje. Barça moet het goedmaken in de return van maandag. Trainer Luis Enrique heeft vertrouwen, ondanks het feit dat Spaanse media schande spraken van de prestatie.

"Als er een team in Europa is dat kan terugkomen bij een 4-0 achterstand, dan is het Barcelona wel", liet Enrique door Marca optekenen. "Het is niet onlogisch om te denken aan een comeback. Het was niet onze beste wedstrijd en de tweede wedstrijd moet nog worden gespeeld. Het publiek werkte in het voordeel van Athletic. Mijn felicitaties gaan naar Athletic."

"Het is niet het moment om excuses te zoeken. Ik laat het nu een paar uur bezinken voordat ik, afgekoeld, de wedstrijd ga analyseren", aldus Enrique. Zijn pupil Javier Mascherano was het met de coach eens: "Schrijf ons niet af, we kunnen nog steeds de Super Cup winnen. We hebben veel wedstrijden met grote cijfers gewonnen. Het wordt lastig, maar we gaan ervoor."