LIVE-discussie: Opmerkelijke keuze Cocu in de verdediging; debutant op de bank
Opmerkelijke keuze van PSV-trainer voor duel met Groningen

LIVE-discussie: Opmerkelijke keuze Cocu in de verdediging; debutant op de bank

16-08-2015 11:30
25

PSV gaat zondag in eigen huis tegen FC Groningen op zoek naar revanche na het late 2-2 gelijkspel tegen ADO Den Haag van afgelopen dinsdag. Trainer Phillip Cocu heeft wederom een verrassing in zijn opstelling opgenomen.

Verwacht werd dat Cocu na voor Simon Poulsen zou kiezen op de linksbackpositie, maar zondag staat toch Joshua Brenet aan de aftrap. De verdediger werd in Den Haag nog aan alle kanten voorbij gelopen door Ruben Schaken en leek gepasseerd te worden, maar krijgt alsnog de voorkeur boven Poulsen.

Het centrum van de verdediging bestaat uit Jeffrey Bruma en Nicolas Isimat-Mirin, terwijl Davy Pröpper, Andres Guardado en Adam Maher het middenveld vormen. De aanval telt drie namen: Luciano Narsingh, Luuk de Jong en Maxime Lestienne. Op de bank neemt Jong PSV'er Jordy de Wijs plaats, die nog niet in actie kwam voor de hoofdmacht.


Bij FC Groningen begint debutant Etienne Reijnen in de baiss. Hij kwam deze week over van Cambuur als opvolger van de naar Feyenoord vertrokken Eric Botteghin. Johan Kappelhof is de vervanger van de afwezige Rasmus Lindgren, die met een liesblessure kampt.

Opstellingen:
PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat-Mirin, Brenet; Guardado, Pröpper, Maher; Narsingh, De Jong, Lestienne

FC Groningen: Padt; Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Burnet; Tibbling, Hiariej, Rusnák; Antonia, De Leeuw, Linssen

Gaat PSV zich herstellen van het gelijkspel in Den Haag?