'NEC, ADO en Cambuur hopen op handtekening van voormalig Eredivisie-cultheld'
Drie Eredivisieclubs willen Beugelsdijk

'NEC, ADO en Cambuur hopen op handtekening van voormalig Eredivisie-cultheld'

17-08-2015 19:37
3

Tommie Beugelsdijk lijkt voor een terugkeer naar Nederland te staan. De stopper mag vertrekken bij het Duitse FSV Frankfurt en weet zich in de belangstelling van NEC, SC Cambuur en zijn oude liefde ADO Den Haag.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Beugelsdijk was afgelopen seizoen actief voor Frankfurt, dat uitkomt in de 2.Bundesliga. Inmiddels heeft de stopper echter te horen gekregen dat de club bereid is om mee te werken aan een transfer, nadat hij door de komst van de nieuwe coach Tomas Oral uit beeld is geraakt.

"Tommie is op een leeftijd gekomen dat hij wil spelen", meent zaakwaarnemer Frank Schouten, die bevestigt dat er ook buitenlandse interesse is in zijn cliënt. "Frankfurt wil wel meewerken aan een vertrek, maar verlangt vooralsnog een transfersom. Hij hoeft niet per se weg. Wij zijn nu in gesprek met de club om te kijken naar de beste oplossing. We hopen snel op duidelijkheid."

Een terugkeer naar ADO ligt het meest voor de hand voor Beugelsdijk. De verdediger is nog altijd fan van de club en bezoekt regelmatig wedstrijden van ADO. Volgens het AD is ADO-coach Henk Fraser bovendien gecharmeerd van Beugelsdijk.