Eerste hekkensluiter van Eredivisie denkt aan AZ-spits en transfervrije Peters

Eerste hekkensluiter van Eredivisie denkt aan AZ-spits en transfervrije Peters

19-08-2015 10:35
1

De Graafschap ging in de eerste twee competitieduels van het seizoen kansloos onderuit en dus gaat er een voorzichtig alarm af op De Vijverberg. Vooral in de aanval is de spoeling dun.

In de duels met sc Heerenveen (1-3) en PEC Zwolle (0-3) kwam De Graafschap op alle fronten tekort, ook in de aanval. Denni Avdic is in beeld om de zorgen van trainer Jan Vreman deels weg te nemen, bevestigt de promovendus woensdagochtend. De spits is overbodig bij AZ en mag uitkijken naar een nieuwe uitdaging.

"Hij is één van de namen op ons lijstje", bevestigt technisch manager Peter Hofstede tegenover FOX Sports. "Net als Cas Peters. Er lopen wat lijntjes, maar concreet is er nog niets. Iedereen lijkt een beetje af te wachten."

Avdic maakte in 2013 de overstap van Werder Bremen naar AZ, nadat hij indruk had gemaakt bij PEC Zwolle. In Alkmaar wilde het echter niet vlotten en afgelopen werd hij uitgeleend aan Heracles Almelo. Avdic werd vorige week nog afgetest door Blackburn Rovers. Ook Donny Gorter van AZ is nog steeds in beeld in Doetinchem.