'Furieuze Mourinho grijpt hard in: Servische 'tank' wordt kind van de rekening'

'Furieuze Mourinho grijpt hard in: Servische 'tank' wordt kind van de rekening'

Gepubliceerd: woensdag 19 augustus 2015 om 14:23wo 19-08-2015 om 14:23

Branislav Ivanovic dreigt bij Chelsea op de bank te belanden. Volgens diverse Britse media heeft manager José Mourinho de Servische verdediger aangewezen als één van de schuldigen van de beroerde competitiestart. 

Chelsea ging afgelopen zondag hard onderuit bij Manchester City (3-0) en in defensief opzicht zag het er belabberd uit bij de regerend landskampioen. Mourinho besloot captain John Terry in de rust uit de ploeg te halen. Mogelijk wordt ook Ivanovic (31) - bijnaam: De Tank - het kind van de rekening. 

De international zag er niet goed uit bij zowel de 2-0 als de 3-0 van City. Mourinho gaat nu ingrijpen. Aankoop Baba Rahman - vorige week overgenomen van FC Augsburg - komt direct in de ploeg en gelegenheidslinksback Cesar Azpilicueta neemt op rechts de plek over van Ivanovic, zo weet The Daily Mirror. 

Het zit overigens al een tijdje niet lekker tussen Chelsea en de rechtspoot, die al sinds 2008 op Stamford Bridge actief is en met de Londense grootmacht onder meer twee landstitels en één keer de Champions League won. Het contract van Ivanovic loopt aan het einde van dit seizoen; de verdediger zou teleurgesteld zijn in zijn werkgever, omdat deze hem in de zomer 'slechts' een contractverlenging voor één jaar heeft aangeboden. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn momenteel gestaakt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws