Breaking news

LIVE: Malacia krijgt tweede gele kaart: ook Feyenoord met 10 man

Middenvelder bestempelt Ajax als favoriet: Iedereen in het team is heel skillful

Middenvelder bestempelt Ajax als favoriet: "Iedereen in het team is heel skillful"

Gepubliceerd: woensdag 19 augustus 2015 om 14:38wo 19-08-2015 om 14:38

Donderdagavond staat in de Arena de Europa League-ontmoeting tussen Ajax en FK Jablonec op het programma. Martin Pospisil, middenvelder van de Tsjechische formatie, verwacht een pittig duel.

"Ajax is de favoriet voor deze wedstrijden", tekent Ajax Showtime op uit de mond van Pospisil. "Maar ze zullen niet voor niks krijgen. We houden er van om te verrassen. We weten dat Ajax heeft verloren van Rapid Wien, maar we kijken naar onze eigen krachten."

"Zo hebben wij FC Kopenhagen – toch een sterke tegenstander - al uitgeschakeld. Dat zegt iets over onze sterkte", zo stelt de 24-jarige middenvelder.
Ajax is in de afgelopen twee weken nauwgezet door hem gevolgd. "Ik heb al wedstrijden bekeken. Iedereen in het team is heel skillful en heeft een goede techniek."

"Ik denk dat wij een goed georganiseerde defensie hebben en we hebben de beschikking over snelle spelers in de voorhoede. Maar ik ga niet onze sterkste punten blootgeven. We gaan ons best doen en het zou geweldig zijn om een goal te kunnen maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws