Middenvelder bestempelt Ajax als favoriet: Iedereen in het team is heel skillful

Middenvelder bestempelt Ajax als favoriet: "Iedereen in het team is heel skillful"

19-08-2015 14:38

Donderdagavond staat in de Arena de Europa League-ontmoeting tussen Ajax en FK Jablonec op het programma. Martin Pospisil, middenvelder van de Tsjechische formatie, verwacht een pittig duel.

"Ajax is de favoriet voor deze wedstrijden", tekent Ajax Showtime op uit de mond van Pospisil. "Maar ze zullen niet voor niks krijgen. We houden er van om te verrassen. We weten dat Ajax heeft verloren van Rapid Wien, maar we kijken naar onze eigen krachten."

"Zo hebben wij FC Kopenhagen – toch een sterke tegenstander - al uitgeschakeld. Dat zegt iets over onze sterkte", zo stelt de 24-jarige middenvelder.
Ajax is in de afgelopen twee weken nauwgezet door hem gevolgd. "Ik heb al wedstrijden bekeken. Iedereen in het team is heel skillful en heeft een goede techniek."

"Ik denk dat wij een goed georganiseerde defensie hebben en we hebben de beschikking over snelle spelers in de voorhoede. Maar ik ga niet onze sterkste punten blootgeven. We gaan ons best doen en het zou geweldig zijn om een goal te kunnen maken."