Southampton zet zich schrap: interesse van Van Gaal in vleugelspits bevestigd

Southampton zet zich schrap: interesse van Van Gaal in vleugelspits bevestigd

19-08-2015 21:38
1

Southampton heeft aan de BBC laten weten dat Manchester United inderdaad aast op de komst van Sadio Mané. Louis van Gaal wil de Senegalese aanvaller graag naar Old Trafford halen. 

Eerder op de dag maakte onder meer The Telegraph bekend dat United bij Southampton had aangeklopt voor de 23-jarige Mané. In eerste instantie werden de geruchten ontkend door The Saints, inmiddels heeft de club van manager Ronald Koeman laten weten dat de interesse van United in de vleugelspits inderdaad aan de orde is. 

Wedden

Meer odds

In Manchester werd gerekend op de koms van FC Barcelona-speler Pedro Rodriguez. Hij heeft op het laatste moment echter besloten om Chelsea te verkiezen boven United. Een streep door de rekening voor Van Gaal, die koste wat kost een extra aanvaller wil toevoegen aan zijn selectie voordat de transfermarkt sluit op 1 september. 

Mané speelt pas één seizoen voor Southampton. Een jaar geleden werd hij voor ongeveer veertien miljoen euro overgenomen van Red Bull Salzburg. Eerder deze zomer nam Manchester United ook al een speler over van The Saints. Middenvelder Morgan Schneiderlin werd voor dertig miljoen euro ingelijfd.