Gewilde spits zet Eredivisie-clubs in de wacht: Ik moet veel in de zestien komen

Gewilde spits zet Eredivisie-clubs in de wacht: "Ik moet veel in de zestien komen"

19-08-2015 22:07
2

Cas Peters is een gewild transferobject. De spits is transfervrij en heeft de clubs voor het uitkiezen. Onder meer De Graafschap hoopt Peters in te lijven, maar de voorkeur van de spits gaat in eerste instantie uit naar een buitenlandse ploeg. 

"Mijn voorkeur gaat eerst uit naar Engeland. Er waren ook clubs in Nederland waar ik op gehoopt had, maar die zijn niet gekomen. De Graafschap is een mooie club, maar ik ben een speler die aanvallend voetbal wil spelen", vertelt de voormalig speler van FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Emmen aan Buitenkant Paal. 

"De Graafschap is nog altijd een optie, maar ik kijk eerst naar het buitenland nu", vervolgt Peters, die vorig jaar voor liefst 23 goals tekende in de Jupiler League. "Ik doe veel op kracht en snelheid, dat is in Engeland ook zo. Ik moet veel in de zestien komen."

Deze zomer maakte Peters de overstap van Emmen naar het Portugese Nacional. Zijn uitstapje naar Zuid-Europa liep uit op een sof. Twee weken geleden kreeg de aanwinst te horen dat hij per direct mocht vertrekken.