'Advocaat steeds dichter bij opvallende transfer van 'vergeten' Pato'

'Advocaat steeds dichter bij opvallende transfer van 'vergeten' Pato'

21-08-2015 11:10
4

Sunderland slijpt de messen om in de laatste anderhalve week van de transfermarkt toe te slaan. De geruchten over het halen van de Braziliaan Pato nemen de laatste 24 uur fors toe.

Zowel in Braziliaanse als Engelse boulevardkranten wordt melding gemaakt van een aanstaand bod van The Black Cats. Pato, die sinds 2013 weer in zijn geboorteland speelt, staat bij Corinthians onder contract. Die club wil tien miljoen euro voor Pato ontvangen, die in het noordoosten van Engeland een aanval kan gaan vormen met Jermain Defoe.

Corinthians-president Roberto de Andrade zegt in Globo dat hij rekening houdt met een transfer van Pato. "We wachten op aanbiedingen, maar die zijn nog niet gedaan. Voor ons is het een mooie kans omdat hij in goede vorm steekt. Ik heb geen glazen bol, maar ik denk dat het er van gaat komen", doelt de preses op een transfer in z'n algemeen.

Ook Galatasaray is met Pato, die als bijnaam de Eend heeft, in verband gebracht. "Zij hebben ons inderdaad gecontact, maar een bedrag onder de tien miljoen is voor ons niet bespreekbaar." Advocaat denkt niet alleen aan Pato en heeft ook een lijntje uitgegooid naar FC Utrecht, waar Sebastien Haller onder contract staat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s