Nederlandse goalie geniet van 'mooi moment': 'Iedereen kan hier erg trots op zijn'

Nederlandse goalie geniet van 'mooi moment': 'Iedereen kan hier erg trots op zijn'

22-08-2015 18:03

Manchester United kwam zaterdagmiddag niet tot scoren tegen Newcastle United (0-0) en dat was voor een groot te te danken aan goalie Tim Krul. De Nederlandse sluitpost van The Magpies verrichtte een aantal knappe reddingen. 

"Verdedigend stond het goed bij ons, maar we hebben het Manchester zelf ook nog lastig kunnen maken. Iedereen heeft hard gewerkt en daar ben ik blij mee", vertelde Krul na afloop van de doelpuntloze remise aan FOX Sports.

"Ik zei het voor de wedstrijd nog tegen Fabricio Coloccini: als jij mij helpt, help ik jou. En hij was vandaag ook belangrijk, met een aantal blocks."

Newcastle pakt dankzij het gelijkspel op Old Trafford het tweede punt van het seizoen. De uitslag tegen het United van manager Louis van Gaal voelde voor Krul als een soort overwinning. "We hebben een nieuwe manager voor de groep gekregen en hij heeft een nieuwe filosofie. Het heeft tijd nodig om daaraan te wennen, maar iedereen kan erg trots zijn op dit resultaat. Het is alweer even geleden dat we zo'n mooi moment hebben meegemaakt."