Reünie in De Kuip: 'Goed op elkaar ingespeeld, maar nog niet goed genoeg'

Reünie in De Kuip: 'Goed op elkaar ingespeeld, maar nog niet goed genoeg'

Gepubliceerd: zaterdag 22 augustus 2015 om 18:39za 22-08-2015 om 18:39

Voor zowel Jan-Arie van der Heijden als Marko Vejinovic staat er aanstaande zondag een bijzondere ontmoeting op het programma. De twee Feyenoorders treffen in De Kuip dan Vitesse, de club waar zij afgelopen seizoenen onder contract stonden. 

Veijnovic onderhoudt nog steeds contact met jongens waarmee hij vorig jaar op het veld stond. "Ja er zijn er genoeg waar ik nog contact mee heb. Het zijn leuke jongens en goede voetballers." De middenvelder denkt dat er bij Vitesse nog geen ingespeeld team staat. Er zijn deze zomer veel sterkhouders vertrokken. "Je weet dat er bij Vitesse elk jaar heel veel verandert. Ze hebben een jongen ploeg die nog ingespeeld moet raken."

De rechtspoot verwacht een wedstrijd waarin twee ploegen vol voor de de winst zullen gaan. ''Dankzij de overwinningen in de eerste twee duels zijn wij op de goede weg, hopelijk kunnen we die lijn doortrekken. Feyenoord heeft een goede ploeg en Vitesse ook. Het wordt een leuke pot. Wij zijn al goed op elkaar ingespeeld, maar nog niet goed genoeg.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws