Manchester City maakt indruk, Koeman wacht nog op eerste driepunter

Manchester City maakt indruk, Koeman wacht nog op eerste driepunter

23-08-2015 19:02
1

Manchester City maakt indruk tijdens de start van het Premier League-seizoen. Zondag boekte de ploeg van manager Manuel Pellegrini de derde zege op rij. Everton werd in Liverpool op een 2-0 nederlaag getrakteerd. 

De overwinning van City was dik verdiend. The Citizens domineerden en hadden in de eerste helft van het duel al de nodige kansen om de score te openen. Everton-goalie Tim Howard greep een aantal keer prima in. Een doelpunt van Everton-spits Romelu Lukaku werd - terecht-  afgekeurd wegens buitenspel. 

Wedden

Meer odds

Na de pauze ging Howard in de fout bij de openingstreffer van Aleksandar Kolarov. Juist op het moment dat Everton beter in de wedstrijd leek te komen, schoot de Serviër vanuit een onmogelijke hoek raak. Jesús Navas miste daarna een grote kans, in de slotminuten maakte Sami Nasri - na een wereldpass van Yaya Touré - het alsnog af: 0-2. City heeft nu negen punten verzameld uit drie duels. 

Watford - Southampton 0-0 
Het Southampton van manager Ronald Koeman - afgelopen seizoen dé verrassing van Engeland - vergaat het een stuk minder voorspoedig. Op bezoek bij promovendus Watford kwamen The Saints zondag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Nathan Aké en Steven Berghuis ontbraken bij de thuisploeg uit Londen. Zij maakten niet eens onderdeel uit van de wedstrijdselectie van Watford, dat uit drie wedstrijden evenzoveel punten bijeen heeft gesprokkeld.