Jonge Premier League-goalgetter wil transfer naar Londen forceren

Jonge Premier League-goalgetter wil transfer naar Londen forceren

24-08-2015 18:29

Saido Berahino heeft een transferverzoek ingediend bij West Bromwich Albion. De jonge spits lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek nar Tottenham Hotspur. Vooralsnog wil WBA van niets wennen. 

Spurs zou in de afgelopen week een bod hebben gedaan op de de 22-jarige spits. Dat werd door Albion terzijde geschoven. Berahino laat het daar allesbehalve bij zitten. Hij wil per se vertrekken bij de ploeg van manager Tony Pulis. 

Wedden

Meer odds

WBA liet maandag middels een officieel statement weten dat het transferverzoek van de spits is afgewezen. Ook toekomstige biedingen van Tottenham zullen waarschijnlijk genegeerd worden. Berahino, die nog een contract heeft tot medio 2017, deed afgelopen weekend niet mee in het competitieduel met Chelsea. Hij zou niet gefocust zijn, zo oordeelde Pulis. 

Tottenham, dat deze zomer Roberto Soldado verkocht en ook Emmanuel Adebayor nog hoopt kwijt te raken, zou een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen euro hebben geboden op de aanvaller. Berahino maakte afgelopen jaargang veertien goals in de Premier League.