Weerloos Dordrecht krijgt voetballes: 'Echt niveau nul, heb me kapot geërgerd'

Weerloos Dordrecht krijgt voetballes: 'Echt niveau nul, heb me kapot geërgerd'

25-08-2015 10:14
1

FC Dordrecht werd maandagavond compleet weggeblazen door NAC Breda. De ontmoeting tussen beide degradanten eindigde in liefst 7-0. Geen verrassing dus dat Dordrecht-trainer Harry van den Ham na afloop woest was. 

"Het is ongelooflijk hoe je de eerste twee goals tegenkrijgt. Dat is echt niveau nul. Ik heb me daar kapot aan geërgerd en dat hebben ze ook wel geweten in de rust. Comedy Capers", vertelde Van den Ham na afloop van het debacle aan RTV Rijnmond. "Het zijn dingen die absoluut niet mogen gebeuren."

"We waren ongelofelijk slordig aan de bal. Er was zoveel ruimte om te voetballen. Het was te zot voor woorden", tekende FOX Sports op uit de mond van de oefenmeester, die vorige week het stokje overnam van de vertrokken Jan Everse. "Ik ben er ontzettend boos over. Als iedereen maar wat doet, dan krijg je dit dus. Er zit veel potentie in de groep maar het rendement is nul."

Verder Josimar Lima pakte in de slotfase van het duel in Breda een rode kaart. Over dat incident is volgens Van den Ham het laatste woord nog niet over gesproken. "Het was gewoon dom. Een onnodige overtreding. Hij laat zijn ploeg zakken, dat accepteer ik niet."