'Ik vind Kishna een heel interessante speler, technisch zeer begaafd'

'Ik vind Kishna een heel interessante speler, technisch zeer begaafd'

26-08-2015 08:39
16

Bij de transfer van Ricardo Kishna naar Lazio werden veel vraagtekens gezet. Tot nu toe laat de aanvaller zien dat dit onterecht is, want de twintigjarige oud-Ajacied laat in Rome een goede indruk achter.

Kishna beleefde dit weekend tegen Bologna een droomdebuut bij de Romeinen door voor de beslissende treffer te tekenen. Woensdag treft Kishna met Lazio Bayer Leverkusen in de play-offs van de Champions League en normaal gesproken neemt Kishna weer plaats op de bank, maar dat wil niet zeggen dat trainer Stefano Pioli het niet in hem ziet zitten. Integendeel zelfs.

"We hebben zaterdag gezien waartoe hij in staat is", zegt Pioli volgens De Telegraaf. "Hij heeft heel veel kwaliteit. Hij is zeer nuttig voor ons, een goede speler, maar ook een talent voor de toekomst." De coach ziet dat Kishna 'wedstrijd na wedstrijd' groeit. Kishna's ploeggenoot en tijdelijke aanvoerder Antonio Candreva deelt de mening van Pioli. "Ik vind hem een heel interessante speler, technisch zeer begaafd. Een speler met grote kwaliteiten, dat heeft hij zaterdag al getoond. Hij is absoluut op de goede weg en kan zelfs nog beter worden."