Nieuwe carrièremove van ex-Feyenoorder snel bekend: Sunderland? Zou kunnen...

Nieuwe carrièremove van ex-Feyenoorder snel bekend: "Sunderland? Zou kunnen..."

26-08-2015 19:19
1

De zaakwaarnemer van Jonathan de Guzman verwacht zeer spoedig duidelijkheid te kunnen geven over de sportieve toekomst van zijn cliënt. Al wekenlang wordt er gespeculeerd over de volgende carrièremove van de Nederlandse middenvelder. 

Het is inmiddels duidelijk dat De Guzman sowieso niet voor zijn huidge club SSC Napoli blijft spelen. Onder meer Sunderland zou in de markt zijn voor de ex-Feyenoorder. Fabio Parisi, de belangenbehartiger van De Guzman, vermoedt dat er donderdag of vrijdag een knoop wordt doorgehakt.

"We waren een tijdje geleden dicht bij een deal met Olympique Marseille, maar dat is anders gelopen toen de trainer plots vertrok. Sunderland? Dat zou kunnen, mogelijk een verhuurperiode zonder een optie tot koop. Waarschijnlijk gaan we op korte termijn een oplossing vinden. Ik denk dat er deze week meer duidelijkheid komt over de toekomst van Jonathan."

De Guzman tekende vorige zomer een vierjarig contract in Napels. In het verleden was de veertienvoudig international van Oranje ook actief bij onder meer Villarreal en Swansea City.