Gudelj wil niets weten van geschetst Ajax-scenario: Ik ga daar niet over praten

Gudelj wil niets weten van geschetst Ajax-scenario: "Ik ga daar niet over praten"

26-08-2015 21:14
4

Donderdagavond staat voor Ajax plaatsing voor de Europa League op het spel. In Tsjechië verdedigt de formatie van trainer Frank de Boer een 1-0 voorsprong tegen FK Jablonec. Middenvelder Nemanja Gudelj moet er niet aan denken dat het misgaat. 

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de return, werd de Serviër gevraagd naar wat het met de Ajax-selectie zal doen als de club zich niet weet te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. "Ik heb er het volste vertrouwen in dat we winnen en doorgaan", aldus Gudelj tegenover Ajax Life. "Ik ga dus niet praten over wat als het níet gebeurt."

De afgelopen duels van Ajax geven de voormalig AZ-speler voldoende vertrouwen om te rekenen op een goed resultaat in Tsjechië. De Amsterdammers hielden in de laatse vier confrontaties het doel schoon en slaagden er zelf steeds in om minimaal één keer te scoren. "We worden als team beter, hechter. We voelen elkaar steeds beter aan. Sommige dingen kunnen nog steeds beter, maar er is voldoende vertrouwen."