Spanning om te snijden bij PSV, back hoopt op Ronaldo: Uitzicht op overwintering

Spanning om te snijden bij PSV, back hoopt op Ronaldo: "Uitzicht op overwintering"

27-08-2015 18:02

Bijna is het zover. Dan weet PSV bij wie het is ingedeeld in de Champions League. Donderdagavond wordt de loting verricht in Monaco. Verdediger Joshua Brenet heeft wel een voorkeur.

Volgens de linksback moet het mogelijk zijn om een prestatie neer te zetten in het miljoenenbal. Hij is van mening dat PSV er na het vertrek van Wijnaldum en Depay niet minder op is geworden. Zo maakten onder meer Davy Pröpper, Hector Moreno en Maxime Lestienne de overstap naar Eindhoven. "De nieuwelingen zijn stuk voor stuk goede spelers. Ze leveren hun bijdrage en hebben echt kwaliteit", zegt hij tegen PSV TV.

Wedden

Meer odds

Over de loting zegt hij het volgende. "Ik hoop op Real Madrid of iets dergelijks. En de rest van de poule mag gevormd worden door twee kleinere clubs, zodat we uitzicht houden op overwintering. Mijn favoriete club in het buitenland? Dat is FC Barcelona natuurlijk. Zij spelen het mooiste en beste voetbal. Mijn grote voorbeeld speelt daar: Dani Alves", aldus Brenet, die in de eerste weken van de competitie de nodige kritiek te verduren krijgt.

Collega-verdediger Jeffrey Bruma denkt er het zijne over. "Ik hoop persoonlijk op iets mindere tegenstanders, zodat we door kunnen komen in de groep. Grote teams zijn natuurlijk wel heel mooi, maar als je het realistisch bekijkt zijn dat de moeilijkste teams om tegen te spelen."