Goed woordje van Wouters helpt transfervrije Oar aan mooie carrièremove

Goed woordje van Wouters helpt transfervrije Oar aan mooie carrièremove

28-08-2015 17:28
1

Tommy Oar heeft eindelijk een club gevonden. De Australische aanvaller vertrok op 1 juli bij FC Utrecht. Sindsdien was Oar op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij blijkt aan de slag te gaan bij Ipswich Town. 

Ipswich-manager Mick McCarty heeft dat vrijdag bevestigd. "We hebben Tommy een aantal keer bekeken, onze scouts hebben hem goed in de gaten gehouden. Ik ben ervan overtuigd dat hij een goede aanwinst voor ons zal zijn."

"Ik heb deze week gesproken met Jan Wouters (huidig assistent-trainer van Feyenoord, red.), die bij Utrecht nauw met hem heeft samengewerkt. Jan was heel erg positief over Tommy. Hij is snel en heeft een geweldige voorzet in huis. Daarbij is ook bereid om mee te verdedigen en vuil werk op te knappen", gaat McCarthy verder. "We zijn erg blij dat hij voor ons heeft gekozen. Tommy is volwaardig international van Australië en zal ons echt gaan versterken."

De 24-jarige Oar speelde in totaal vijf seizoenen voor Utrecht. In die periode tekende de vleugelspits voor vier competitietreffers.