Armenteros (foto) is ook in beeld

Update: niet Willem II, maar Sparta neemt Ajax-jeugdproduct op huurbasis over

Update: niet Willem II, maar Sparta neemt Ajax-jeugdproduct op huurbasis over

31-08-2015 16:53
4

Sherjill MacDonald maakt mogelijk de overstap naar Willem II. De aanvaller staat volgens het Brabants Dagblad hoog op de verlanglijst van technisch manager Carlos Aalbers.

De krant baseert de berichtgeving op basis van informatie van betrouwbare Belgische bronnen. MacDonald speelde in het verleden in de jeugd van Ajax, waarna hij via RSC Anderlecht en tal van andere clubs uiteindelijk bij KVC Westerlo uit België belandde. Bij die club is de vleugelaanvaller op een zijspoor geraakt, hij komt niet in de plannen van de trainer voor.

Willem II ruikt daarom zijn kans en gaat voor MacDonald, die in Nederland bij Heracles Almelo en AGOVV Apeldoorn speelde. Verder kwam hij uit voor Hamburger SV II, West Bromwich Albion, Hereford United, KSV Roeselare, Germinal Beerschot, Beerschot AC en Chicago Fire. De dertigjarige Amsterdammer is niet het enige doelwit van Willem II, dat ook gaat voor een terugkeer van Samuel Armenteros.

Update 16:53: Niet Willem II, maar Sparta Rotterdam wordt de nieuwe, tijdelijke werkgever van MacDonald. Dat bevestigt de club via de officiële kanalen. De aanvaller maakt het seizoen af bij de Kasteelclub, die na vier Jupiler League-wedstrijden acht punten bij elkaar heeft verzameld en nog niet verloor.