NAC pikt oude bekende op bij AZ: Toen ik wegging douchten wij in containers

NAC pikt oude bekende op bij AZ: "Toen ik wegging douchten wij in containers"

06-09-2015 17:08
1

Donny Gorter is weer speler van NAC Breda. Hij stond de voorbije jaren op de loonlijst bij AZ en werd door de Alkmaarders verhuurd aan Aalborg BK. Na zijn Deense avontuur is Gorter blij dat hij terugkeert op het oude nest.

"Aan het begin van het seizoen dacht ik voor mijn kans te gaan bij AZ, maar soms lopen dingen in het voetbal anders en dus moest ik verder kijken. Er waren een aantal opties, waaronder ook Eredivisie-clubs, maar een terugkeer naar NAC gaf mij het beste gevoel. Vorig jaar was er al een beetje contact met de club", laat Gorter weten via de clubsite.

"Vervolgens heb ik een goed gesprek gehad met Maaskant en is het balletje gaan rollen. Ik ben een gevoelsmens. Ik heb altijd liefde gehad voor NAC. Het is en blijft een mooie club en ik wil graag meehelpen de club terug te brengen naar waar het hoort: de Eredivisie", kijkt de speler vooruit. Hij blikte ook terug op zijn vorige dienstverband in Breda. "Toen ik wegging waren ze nog bezig met de bouw van het trainingscomplex en douchten wij in containers. Nu ziet het er allemaal mooi uit en is er onder meer een goed krachthonk."