Barça-directeur erkent interesse in aanvalsduo: Ja, dat is zeker een goede speler

Barça-directeur erkent interesse in aanvalsduo: "Ja, dat is zeker een goede speler"

08-09-2015 11:24

FC Barcelona wil in januari sowieso een extra vleugelspits aan de selectie toevoegen. Robert Fernandez, sportief directeur van de Spaanse grootmacht, heeft bevestigd dat Nolito en Andrey Yarmolenko interessante opties zijn. 

Omdat Pedro Rodriguez deze zomer vertrok naar Chelsea, heeft Barça-trainer Luis Enrique momenteel niet al te veel opties op de vleugels. "Het klopt dat we naar verschillende spelers kijken", vertelde Fernandez dinsdag aan Esport3. 

"Nolito is bijvoorbeeld een speler die zowel ik als onze trainer erg goed kent. Maar de situatie is lastig. We zullen in januari zien of het mogelijk is om hem vast te leggen", gaat hij verder. Nolito staat momenteel onder contract bij Celta de Vigo. 

Dynamo Kiev-aanvaller Yarmolenko is eveneens in beeld in Camp Nou. "Ja, dat is zeker een goede voetballer... We hebben hem een aantal keer bekeken, maar er hebben nog geen onderhandelingen plaats gevonden", zo besluit Fernandez. De 25-jarige Yarmolenko (foto) geldt al jaren als één van de beste spelers van Oekraïne. Zijn contract loopt komend jaar af.