Ramos laat zich tóch uit over rel: 'Dat verklaart waarom hij wordt uitgefloten'

Ramos laat zich tóch uit over rel: 'Dat verklaart waarom hij wordt uitgefloten'

09-09-2015 14:35
7

De steken onder water van Gerard Piqué richting Real Madrid vallen niet lekker bij Sergio Ramos. De verdediger van Barcelona vierde het winnen van de Europese Super Cup door Real Madrid belachelijk te maken.

"We maken allemaal fouten, ikzelf zeker ook", zegt Sergio Ramos in de mixed zone na de wedstrijd van Spanje tegen Macedonië (0-1 winst). "Ieder van ons moet verantwoordelijkheid nemen, maar gezien de rivaliteit tussen Real Madrid en Barcelona hielpen de woorden van Piqué niet echt. Dat verklaart ook waarom hij vaker wordt uitgefloten. Ik ga niet zeggen hoe iemand iets moet vieren, maar als ik win dan komt het niet bij me op om over anderen te praten."

De Spaanse voetbalbond besloot om een oefeninterland tegen Engeland niet te laten doorgaan in Santiago Bernabéu. Dit omdat Pique in Madrid niet de populairste is. "Of we het nou eens zijn met zijn woorden of niet, je moet aan het belang van het nationale team denken. Wat je niet moet doen is voor controversie zorgen die de groep beschadigt."