'Opmerkelijk avontuur van transfervrije Emanuelson op laatste moment afgeblazen'

'Opmerkelijk avontuur van transfervrije Emanuelson op laatste moment afgeblazen'

10-09-2015 11:38
18

De transfer van Urby Emanuelson naar Vasco da Gama is afgeketst. Braziliaanse media melden donderdag dat de transfervrije linkspoot de afgelopen dagen in onderhandeling was met de Zuid-Amerikaanse topclub.

De deal is uiteindelijk afgeblazen, omdat de 29-jarige Emanuelson te hoge salariseisen heeft gesteld. Dat schrijft Globo althans. Vorige week kwamen in Brazilië de eerste berichten naar buiten over een mogelijk avontuur van Emanuelson bij Vasco. Jorginho, de trainer van de club, liet zelfs weten dat hij de Nederlander snel zou kunnen begroeten in zijn selectie.

Nu lijkt het er dus op dat er geen samenwerking zal plaatsvinden tussen Emanuelson en Vasco. De voormalig Oranje-international is transfervrij na zijn zomerse vertrek bij Atalanta Bergamo. Die club liet hem na een halfjaar vertrekken. Eerder stond Emanuelson in Italië onder contract bij AS Roma en AC Milan. Omdat hij deze zomer zonder club kwam te zitten, trainde hij enige tijd vrijwillig mee bij jeugdliefde Ajax. Zelf sprak Emanuelson de wens uit dat hij best bij de Amsterdammers aan de slag wilde gaan. Ajax bood hem echter geen contract aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s