Update: PSV bevestigt blessure en gaat middenvelder 'klaarstomen' voor United

Update: PSV bevestigt blessure en gaat middenvelder 'klaarstomen' voor United

10-09-2015 16:00
14

PSV moet het aanstaande zaterdag, op bezoek bij SC Cambuur, mogelijk stellen zonder Adam Maher. De middenvelder kon donderdagochtend niet meetrainen met de selectie van trainer Phillip Cocu. 

Maher werkte een individuele oefensessie af, melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. De oud-speler van AZ kampt met een lichte blessure en het is zeer twijfelachtig of hij voor het weekend de groepstraining weer kan hervatten. Maher volgde donderdag - net als keeper Luuk Koopmans (schouderblessure) en Menno Koch (knieblessure) een hersteltraining.

Maher miste dit seizoen nog geen competitiewedstrijd voor de landskampioen. In de duels met ADO Den Haag, FC Groningen, sc Heerenveen en Feyenoord stond hij telkens in de basis. Op bezoek bij ADO (2-2) tekende de rechtspoot voor zijn tot nu toe enige treffer van de campagne. 

Update 16:00: PSV bevestigt via de officiële kanalen dat Maher tegen Cambuur niet van de partij is. Hij heeft te veel last van een bovenbeenblessure. De middenvelder wordt volgens de Eindhovenaren 'klaargestoomd' voor de Champions League-kraker tegen Manchester United. Die staat dinsdag op het programma.