FIFA 16: het beste team ter wereld en het Eredivisie-sterrenteam

FIFA 16: het beste team ter wereld en het Eredivisie-sterrenteam

Gepubliceerd: vrijdag 11 september 2015 om 06:30vr 11-09-2015 om 06:30

Na de lancering van de demo van FIFA 16 is het aftellen echt begonnen. Donderdag 24 september komt de nieuwste editie namelijk alweer uit. VoetbalPrimeur heeft alvast twee speciale teams samengesteld: het beste team ter wereld en het beste team in de Eredivisie!

Wereldploeg
De best mogelijke selectie die je kunt samenstellen is het onderstaande team. We geven toe dat de teamgeest (82) niet ideaal is, maar de kwaliteit van de spelers maakt alles goed. Vooral de aanval met Cristiano Ronaldo, Luis Suarez en Lionel Messi is om van te smullen. Met Arjen Robben is Nederland ook vertegenwoordigd!

Voor de FUT-spelers onder ons: vanwege de hoge kosten die elke speler met zich meebrengt is het helaas nagenoeg onmogelijk met dit team te spelen. Als je uiteindelijk echter één of enkele van deze wereldspelers in je team weet te krijgen zou dat al geweldig zijn. 

 

Beste Eredivisie-team
Ook leuk is het om naar het beste team in de Eredivisie te kijken. Het onderstaande elftal is, qua rating, het beste dat je kunt samenstellen. Hofleverancier van deze ploeg is landskampioen PSV. In de basiself staan maarliefst zeven PSV'ers! Hierdoor is de teamgeest ook erg goed. De beste speler in de Eredivisie is echter een Ajacied. EA heeft keeper Jasper Cillessen een rating van 82 gegeven. Check ook: De ratings van alle Ajax-spelers
Check ook: De ratings van alle Feyenoord-spelers
Check ook: De ratings van alle PSV-spelers

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws