Bijzonder populaire Gomes onthult: Nog één voetbaldroom: terugkeren bij PSV

Bijzonder populaire Gomes onthult: "Nog één voetbaldroom: terugkeren bij PSV"

12-09-2015 11:56
7

Heurelho Gomes verdedigt momenteel het doel van Watford FC, waarmee hij promoveerde naar de Premier League. De voormalige publiekslieveling van PSV heeft nog één grote droom: terugkeren in Eindhoven.

De 34-jarige sluitpost belandde in 2004 bij PSV, dat hem in 2008 naar Tottenham Hotspur zag vertrekken. In het seizoen 2012/'13 verhuurden de Spurs de Braziliaan aan TSG Hoffenheim en na afloop van zijn contract koos Gomes voor Watford. Met weemoed kijkt hij terug naar zijn tijd bij PSV. "Ik heb nog één voetbaldroom: terugkeren bij PSV, al denk ik niet dat het er nog van komt. Jeroen Zoet is een goede keeper. Maar áls ik de kans krijg, moeten we praten met Watford. Ik respecteer mijn contract natuurlijk, maar bij PSV voel ik me thuis", stelt Gomes in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Maar het einde van zijn loopbaan nadert, Gomes moet zich bezighouden met dingen die hij daarna kan doen. "Sinds kort ben ik daarover gaan nadenken. Ik weet dat mijn einde als voetballer dichterbij komt, al voel ik me fit en kan ik nog makkelijk drie of vier jaar mee", vervolgt de hoofdpersoon. Wat hij daarna gaat doen? "Nou, ik wil op het gras staan. Voetbal is mijn passie, ik denk een goede visie te hebben. Dus misschien word ik coach of keeperstrainer. Ik ga dat nu onderzoeken." Dat kan bij PSV... "Waarom niet? Al moet ik dan flink Nederlands gaan leren. Ik spreek de taal nog wel. Ein kleine beetje."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie