Clash tussen vader en zoon in beker: Bij verlies neem ik de telefoon niet op

Clash tussen vader en zoon in beker: "Bij verlies neem ik de telefoon niet op"

23-09-2015 14:50
2

Gino Bosz maakte nog geen jaar geleden zijn debuut voor Vitesse. Woensdagavond staat de verdediger lijnrecht tegenover zijn vorige ploeg wanneer Heracles Almelo de Arnhemmers ontvangt voor de beker.

"Als je niet aan spelen toe komt, moet je verder kijken. Het gaat goed hier en ik ben blij met de door mij gemaakte keuze", zegt Bosz over zijn transfer naar de andere kant van de IJssel. Heracles zal een zware kluif krijgen aan Vitesse, dat goed draait onder Gino's vader Peter Bosz. Zoonlief weet echter als geen ander dat Vitesse uit een stuk minder presteert dan in het eigen Gelredome.

"Wij gaan winnen, daar ben ik van overtuigd", vervolgt de Heracles-speler op de clubsite. "Afgelopen zaterdag hebben we laten zien waar wij toe in staat zijn." Hij sluit zelfs een herhaling van 2012 niet uit, toen Heracles de bekerfinale haalde. "Waarom niet? Als we deze lijn doortrekken en wedstrijden blijven winnen weet je het nooit."

Heracles verloor toen kansloos met 3-0 van PSV. "Ik zat op de tribune en kan het me nog altijd goed voor de geest halen. Jammer dat we destijds niet wisten te winnen." Bosz zegt dat het aan het resultaat ligt of hij na de wedstrijd nog met zijn vader spreekt. "Als we winnen ga ik hem zeker bellen. Bij verlies neem ik donderdag de telefoon niet op."