Bayern ontvangt sollicitatie van gewilde sensatie: Wie wil daar niet spelen?

Bayern ontvangt sollicitatie van gewilde sensatie: "Wie wil daar niet spelen?"

27-09-2015 15:44

Bayern München krijgt op termijn de beschikking over een talentvolle Fransman. Althans, als het aan Paul-Georges Ntep ligt. De jonge aanvaller droomt van een transfer naar de Duitse kampioen.

Ntep maakte afgelopen seizoen een uitstekende indruk als linksbuiten van Stade Rennes, wat hem de belangstelling van vooral Engelse topclubs opleverde. Het liefst verkast hij echter naar Bayern München. "De Premier League en Bundesliga zijn ontzettend spectaculair", vindt Ntep in gesprek met Telefoot. "Een overstap naar Bayern München zie ik wel zitten. Wie wil daar niet spelen?"

In de zomer werd de Duitse recordkampioen voorzichtig gelinkt aan de 23-jarige aanvaller, maar van een deal kwam het niet. "Ik hoop dat ik me deze zomer nog meer in de kijker van Europese topclubs kan spelen. In Duitsland en Engeland spelen een aantal héle mooie clubs, waar je als aanvaller kunt floreren. Bayern is mijn favoriet."

Ntep is tweevoudig international van Frankrijk en heeft in Rennes een contract dat loopt tot medio 2017. In het huidige seizoen was hij al weer goed voor twee doelpunten en twee assists in vier Ligue 1-optredens.