Fantastische goal van Santos fraai hoogtepunt bij zege van verrassend NEC

Fantastische goal van Santos fraai hoogtepunt bij zege van verrassend NEC

Gepubliceerd: zaterdag 3 oktober 2015 om 20:19za 03-10-2015 om 20:19

NEC Nijmegen blijft verrassend goed presteren in de Eredivisie. Zaterdagavond boekte de promovendus al de vierde overwinning van het prille seizoen. In de Goffert werd ADO Den Haag met 4-1 over de knie gelegd. 

NEC kende een droomstart in eigen huis. Na vijftien seconden (!) stond het al 1-0, via een eigen goal van Aaron Meijers. De ADO-back werkte de bal ongelukkig in eigen doel. Nog voor de pauze scoorde ADO opnieuw, ditmaal wél in het goede doel. Vitor Wormgoor tekende voor de gelijkmaker. 

Na de rust was er geen houden meer aan voor de formatie van Henk Fraser. NEC gooide het gas erop, speelde vol vertrouwen en kwam na een uur spelen weer op voorsprong. Met een fantastische omhaal zorgde spits Christian Santos voor de 2-1. Kort daarna viel de derde Nijmeegse treffer. Na een scrimmage voor het Haagse doel wist Anthony Limbombe af te werken. De wedstrijd was helemaal beslist toen Santos kort daarna opnieuw scoorde. Voor de Duits-Venezolaanse aanvaller betekende het al zijn vierde goal van het seizoen. 

 

Wat een FANTASTISCHE omhaal van Christian Santos!

Posted by Voetbalprimeur on zaterdag 3 oktober 2015

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws