Kritiek op koploper: Bij Feyenoord denken ze nu: op naar de volgende

Kritiek op koploper: "Bij Feyenoord denken ze nu: op naar de volgende"

06-10-2015 22:33
12

Hoewel Feyenoord momenteel gedeeld aan kop staat in de Eredivisie denkt Martijn Krabbendam dat de ploeg nog niet goed genoeg is om een gooi naar de landstitel te doen. De Feyenoord-watcher van Voetbal International vindt het spel daarvoor nog te matig.

Afgelopen weekend tegen De Graafschap kroop Feyenoord door het oog van de naald (1-2). "De Graafschap was in de eerste helft gewoon beter", aldus Krabbendam in gesprek met FC Afkicken. "Uiteindelijk winnen ze toch, weliswaar met een beetje geluk, door die blunder van de keeper. Maar er is nog genoeg werk aan de winkel."

"Bij Feyenoord denken ze nu, op naar de volgende, maar ik vind dat zo'n wedstrijd wel stof geeft tot nadenken. Je moet niet alleen naar de punten kijken. Je moet door de punten heen kijken, je moet ook kijken naar hoe er wordt gevoetbald. In uitwedstrijden zoals tegen SC Cambuur (0-2), Roda JC (1-1) en nu weer De Graafschap gaat het toch niet zo soepel. Goed voetbal geeft houvast en biedt garantie op een goede klassering en op punten. Op dit moment is het voetbal niet goed genoeg voor de titel."