Barça-geruchten koren op de molen van Bazoer: Dat zou ultiem zijn

Barça-geruchten koren op de molen van Bazoer: "Dat zou ultiem zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 9 oktober 2015 om 20:53vr 09-10-2015 om 20:53

De loopbaan van Riechedly Bazoer gaat in 2015 als een sneltrein. Bij Ajax is de middenvelder uitgegroeid tot een vaste basisklant en inmiddels behoort de tiener ook tot de selectie van het Nederlands elftal. 

Afgelopen zondag kreeg Bazoer te horen dat hij vanwege het afhaken van Davy Klaassen was opgeroepen voor Oranje. "Het geeft me een enorm trots gevoel. Ik ben ook altijd opgeroepen voor jeugdelftallen, wat inhoudt dat ik altijd een van de beste voetballers van mijn lichting ben geweest", vertelt hij aan Ons Oranje. "Maar uiteindelijk wil je voor het grote Oranje uitkomen. En dat is wel een ultieme droom. Ook daar wil ik een vaste waarde zijn. Iets wat je alleen bereikt door keihard te werken en mijn stinkende best te doen."

Presteren met Oranje is nu het voornaamste doel, daarna gaat de focus weer op zijn club. Zijn doelen? "Het kampioenschap behalen met Ajax. Daar basisspeler blijven en me verder ontwikkelen tot een nog betere voetballer. Misschien dat ik dan op mijn 22ste of 23ste naar een mooie club in Spanje vertrek. Het liefste naar FC Barcelona, dat zou ultiem zijn."

Eerder deze week werd door diverse media het nieuws gebracht dat de Ajax-middenvelder al regelmatig gescout is door Barça. Ook onder mee Manchester City zou Bazoer in het vizier hebben. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws