Dochter van oud-trainer Utrecht en ADO belaagd: Er zijn klappen uitgedeeld

Dochter van oud-trainer Utrecht en ADO belaagd: "Er zijn klappen uitgedeeld"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2015 om 19:58zo 18-10-2015 om 19:58

Commotie in de Topklasse. Na de 2-1 nederlaag van IJsselmeervogels tegen hekkensluiter SteDoCo werd trainer Frans Adelaar onder vuur genomen door de supporters, die ook zijn familie belaagden.

IJsselmeervogels, normaal gesproken een titelkandidaat in de Topklasse, pakte één punt in de laatste vier duels. De gemoederen liepen daardoor hoog op. "Er zijn veel dingen gezegd die ik niet wil herhalen. Er zijn klappen uitgedeeld. Toen kreeg ik te horen dat iemand met zijn tengels aan mijn dochter heeft gezeten. En mijn vrouw was ook bejegend met woorden", verhaalt Adelaar tegen RTV Utrecht.

De oud-trainer van onder meer FC Utrecht, ADO Den Haag en De Graafschap, doet een beroep op het bestuur. Hij stapt niet op, doet geen aangifte, maar wil wel dat zijn veiligheid en die van zijn spelers wordt gegarandeerd. "Ik laat me niet door dit soort gasten in een hoekje drijven. Dat het plezier een stuk minder zou zijn hebben ze in elk geval voor elkaar. Ik hoop dat de spelersgroep hier goed mee omgaat en dat ze het van zich af kunnen zetten."

Lees meer over: VV IJsselmeervogels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws