'Sfeer in Utrecht-selectie minder en minder: groep klaagt over Ten Hag'

'Sfeer in Utrecht-selectie minder en minder: groep klaagt over Ten Hag'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2015 om 09:44ma 19-10-2015 om 09:44

Het is na slechts enkele competitiewedstrijden alweer onrustig bij FC Utrecht. De Domstedelingen presteren niet erg goed in de Eredivisie en pakten slechts twee punten in de laatste vier duels. Inmiddels is de selectie aan het morren geslagen.

De Telegraaf meldt namelijk dat de Utrecht-spelers klagen over de nieuwe trainer Erik ten Hag, die in hun ogen te veel lange en saaie tactische trainingen belegt. Doordat de trainingen volgens de selectie lang en saai zijn, gaat het plezier verloren en wordt de sfeer in de spelergroep minder en minder.

Ten Hag besloot onlangs om Yassine Ayoub disciplinair te schorsen voor het duel met Roda JC Kerkrade. Uiteindelijk werd er een 1-1 gelijkspel geboekt in De Galgenwaard. Ayoub had zich volgens Ten Hag niet aan de regels gehouden, maar is inmiddels alweer aangesloten bij de eerste selectie.

In eigen huis verloor Utrecht dit seizoen nog niet. De ploeg van Ten Hag boekte tweemaal een overwinning in De Galgenwaard, terwijl er drie keer een punt werd gepakt. Utrecht staat nu elfde met tien punten uit negen wedstrijden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws