LIVE: fraaie avond met schitterende Champions League-treffers (gesloten)

LIVE: fraaie avond met schitterende Champions League-treffers (gesloten)

20-10-2015 22:42
11

Het Champions League-circus gaat dinsdagavond door met de derde speelronde van het miljoenenbal. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van de belangrijkste hoogtepunten.

22:42: De wedstrijden zijn afgelopen... Alle verslagen op een rij!

Groep E
Groep F
Groep G
Groep H

22:35: Het is 2-0 bij Arsenal - Bayern. Özil mikt raak en daarmee is het gelijk gedaan! Een mooie wedstrijd...

22:28: WAHNSIN! 4-4 door Mehmedi bij Bayer tegen Roma!

22:26: Nog de nodige doelpunten in de slotfase. Kampl maakt de 3-4 voor Bayer tegen Roma. Danny schiet Zenit in veilige haven: 3-1 tegen Lyon. Aide Brown Ideye scoort voor Olympiakos bij Dinamo. 

22:20: De tussenstanden, tien minuten voor het einde...

BATE Borisov - FC Barcelona 0-2
Bayer Leverkusen - AS Roma 2-4
Arsenal - Bayern München 1-0
Dinamo Zagreb - Olympiakos 0-0
FC Porto - Maccabi Tel Aviv 2-0
Dinamo Kiev - Chelsea 0-0
Zenit Sint-Petersburg - Olympique Lyon 2-1
Valencia - AA Gent 2-1

22:18: Oh, oh, oh. Neuer, de beste doelman ter wereld (?), maakt een afgrijselijke ketser. Na een vrije trap van Arsenal gaat de doelman van Bayern onder de bal door. Olivier Giroud scoort ietwat fortuinlijk: 1-0 voor Arsenal.

22:07: Wow, Barcelona is ook los. Neymar is opnieuw de aangever en Rakitic opnieuw de afmaker. Slim gedaan!

22:04: Ja hoor, het blijft maar doelpunten en dan met name werelddoelpunten regenen! Nu is het Zenit dat scoort. Wie anders dan HULK! En op welke manier denk je?

21:58: Wij dachten toch echt dat Bellerin al aan het douchen was... Maar nee, ook Thiago speelt even met deze Arsenal-back. Daar sta je dan...

21:56: Daar zijn er weer twee. Miralem Pjanic, naar verluidt doelwit van Barcelona, scoort met een specialiteit van het huis: een rake vrije trap. De 2-3 voor Roma bij Bayer. Alexandre Lacazette maakte iets eerder al de geniale 1-1 namens Lyon, dat bij Zenit speelt.

21:50: Barcelona had er vanavond even voor nodig, maar heeft nu toch gescoord bij BATE Borisov. In de eerste helft had het dertien doelpogingen, bij de veertiende was het raak. Rakitic is de maker van dit pareltje, na een lekkere actie van Neymar.

21:48: We zijn weer begonnen op alle velden. Hopelijk net zoveel moois na rust als voor rust.

21:33: Rust bij alle wedstrijden. Dit zijn de ruststanden!

21:27: Alsof er nog niet genoeg gescoord is, nog maar twee goals. Porto komt op 2-0 door Brahimi, terwijl Foket zijn Gent op 1-1 zet bij Valencia. Leuke en vooral onderhoudende wedstrijden tot nu toe!

21:23: De nodige goals op de velden! Inmiddels heeft De Rossi zijn Roma bij Bayer met twee goals op 2-2 gezet... En Porto staat door een doelpunt van Aboubakar op 1-0 tegen Maccabi.

21:19: Nog veel meer moois! Manuel Neuer pakt op onmogelijke wijze een kopbal van Theo Walcott, die zelf al bijna begon te juichen. Wat een reactie...

21:09: Douglas Costa is heerlijk bezig voor Bayern München. Hij dolde zijn directe tegenstanders, waaronder Hector Bellerin, al flink. Zie de video hieronder en geniet!

21:05: Daar is de tweede treffer van de avond van Javier Hernandez, die nu al elf keer scoorde in twintig Champions League-duels. 2-0 voor Bayer tegen Roma. Soufiane Feghouli zette Valencia zojuist op 1-0 tegen AA Gent.

20:52: Diverse Bayern-fans voerden actie tegen de belachelijke prijs van toegangskaarten bij Arsenal. Liefst 64 pond moesten zij betalen, omgerekend ongeveer 80 euro. Ze kwamen zojuist toch binnen en konden rekenen op applaus van Arsenal-fans.

20:50: Binnen vijf minuten zijn er al twee doelpunten gevallen. De eerste kwam op naam van Dzyuba, die Zenit op voorsprong zette tegen Lyon. Javier Hernandez benutte een strafschop voor Bayer Leverkusen, dat voor staat tegen AS Roma.

20:45: De wedstrijden van vanavond zijn begonnen. Bij Porto staat naast Neves, de jongste captain ooit, ook onze landgenoot Bruno Martins Indi in de basis.

20:35: FC Porto-speler Ruben Neves, die in de belangstelling staat van enkele grootmachten uit Engeland, wordt bij FC Porto de jongste aanvoerder ooit in de Champions League. Hij is vandaag 18 jaar en 221 dagen oud. Bizar! Voorheen was overigens Rafael van der Vaart de jongste captain. Hij was bij Ajax 20 jaar en 217 dagen.

19:40: De mooiste acties en belangrijkste goals vind je in dit live-blog, dat om 20.45 uur van start gaat. De wedstrijden van vanavond, met een rol voor onder meer Arsenal, FC Barcelona en Bayern München, op een rij:

BATE Borisov - FC Barcelona
Bayer Leverkusen - AS Roma
Arsenal - Bayern München
Dinamo Zagreb - Olympiakos
FC Porto - Maccabi Tel Aviv
Dinamo Kiev - Chelsea
Zenit Sint-Petersburg - Olympique Lyon
Valencia - AA Gent