'Nieuwe crisis bij Milan: twee wedstrijden om onzekere baan te redden'

'Nieuwe crisis bij Milan: twee wedstrijden om onzekere baan te redden'

22-10-2015 20:08
4

Het seizoen in de Serie A is net twee maanden onderweg, maar het is al weer crisis bij AC Milan. Sinisa Mihajlovic zit op de schopstoel in de Italiaanse modestad.

Milan heeft een aantal dramatische jaren achter de rug en gooide in de zomer het roer om, met de miljoenentransfers van onder meer Luiz Adriano en Carlos Bacca. Ook werd er een nieuwe trainer aangesteld. Mihajlovic slaagt er echter óók niet in het Milanese lek boven te krijgen en dat wordt hem aangerekend.

Silvio Berlusconi, de invloedrijke president van Milan, zaait donderdag twijfel over de toekomst van de Servische coach. "Ik heb weinig te zeggen. De toekomst is onzeker, ook die van Mihajlovic. Een ontslag? Wie weet...", aldus Berlusconi bij Mediaset.

Mihajlovic zou nog twee wedstrijden hebben om zijn baan te redden. Milan staat na acht speelronden in de Serie A op de dertiende plek, met slechts tien punten. Internazionale was woensdagavond met 0-1 te sterk in een oefenwedstrijd, terwijl de Europese top in de Champions League speelde.