Guardado laat alarmbellen rinkelen bij PSV: In de Eredivisie ook een probleem

Guardado laat alarmbellen rinkelen bij PSV: "In de Eredivisie ook een probleem"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2015 om 07:00vr 23-10-2015 om 07:00

Andres Guardado, belangrijke schakel van PSV, heeft zijn teamgenoten gewaarschuwd. De middenvelder van de Eindhovenaren ziet dat zijn team de opperste concentratie en focus bij vlagen mist.

Na afloop van de 2-0 nederlaag bij VfL Wolfsburg liet Guardado dan ook de alarmbellen rinkelen. "We moeten de focus en concentratie nou eens negentig minuten lang op kunnen brengen", aldus de speler in De Telegraaf. "Deze nederlaag is alleen maar te wijten aan een gebrek aan concentratie. Daar moeten we echt mee aan de slag. In de Eredivisie is het ook een probleem. In de Champions League gaat het mis in de eerste minuten, in de Eredivisie in de laatste minuut."

Daar heeft Guardado een punt, want PSV verloor onlangs dure punten in competitieverband, toen Excelsior in de slotminuut gelijkmaakte. "Zeker in de Champions League kun je het je niet veroorloven om vijf minuten – of zelfs maar vijftig seconden – je concentratie te verliezen. Dan heb je de wedstrijd al verloren." Er moet voor PSV dan ook iets gebeuren in de Champions League. "Het komende duel is heel belangrijk. We hebben een zege nodig, anders zijn we misschien al kansloos voor het vervolg van de competitie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws