Transfer naar Feyenoord als ultieme droom: Denk echt dat ik het zou aankunnen

Transfer naar Feyenoord als ultieme droom: "Denk echt dat ik het zou aankunnen"

05-11-2015 11:13
4

Zijn naam spreekt in Nederland niet echt tot de verbeelding: Nasser El Khayati (26) is al enkele jaren actief bij Burton Albion, een bescheiden club uit de League One die onder leiding staat van manager Jimmy Floyd Hasselbaink. 

Afgelopen seizoen promoveerde Burton Albion naar het derde niveau van Engeland. Momenteel is het koploper in die divisie. "Voor Burton Albion is opnieuw promoveren misschien wel teveel gevraagd. Maar kijk eens naar Bournemouth, dat nu in de Premier League speelt. Die ploeg is heel knap als een raket naar het allerhoogste niveau gepromoveerd", laat El Khayati in gesprek met het Algemeen Dagblad weten. 

Wedden

Meer odds

De middenvelder zou zelf graag de stap hogerop maken. "Als een club mij wil hebben, hoeft er niet veel geld te worden neergelegd. En ik heb echt het idee dat ik het niveau zou aankunnen. Jimmy Floyd Hasselbaink zegt het zelf: Het einde is voor mij nog niet in zicht. Dat doet iets met je.''

Of een terugkeer naar Nederland tot de mogelijkheden behoort? "Dat zou leuk zijn. Maar ik ben een Rotterdammer, Feyenoord zou de ultieme droom zijn. Of dat een utopie is? Ik denk echt dat ik dat zou aankunnen, dat meen ik echt", bekent hij. "Maar Engeland is geweldig om mee te maken hoor."