Van der Heide pakt per direct koffers in Leeuwarden en verkast naar topklasser

Van der Heide pakt per direct koffers in Leeuwarden en verkast naar topklasser

Gepubliceerd: zaterdag 14 november 2015 om 21:30za 14-11-2015 om 21:30

Sandor van der Heide vertrekt bij SC Cambuur. Deze week was er veel ophef rond de voormalig voetballer, die door de clubleiding van Cambuur plots uit zijn functie als assistent van hoofdtrainer Henk de Jong werd gezet. Van der Heide heeft nu een andere baan gevonden. Hij is aangesteld als hoofdcoach van IJsselmeervogels. Dat meldt onder meer het Friesch Dagblad. 

De leiding van de formatie uit Leeuwarden vertelde Van der Heide dinsdag dat hij niet langer deel uitmaakte van de staf van De Jong. Hij zou zich in de toekomst moeten gaan richten op wedstrijdanalyse en scouting. Als opvolger van de voormalig middenvelder trok Cambuur daarop Arne Slot en Sipke Hulshoff. Van der Heide toonde zich in de voorbije dagen zeer ongelukkig over zijn degradatie. 

Nu lijkt er dus een perfecte oplossing te zijn gevonden voor de oefenmeester. Hij gaat per direct aan de slag bij topklasser IJsselmeervogels. Die amateurclub was op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer na het vertrek van Frans Adelaar. Eerder deze week werd het afscheid van de oud-trainer van onder meer FC Utrecht en ADO Den Haag bekend gemaakt. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws