Geflopte Ajacied maakt zich op voor transfer: Misschien al in de winter

Geflopte Ajacied maakt zich op voor transfer: "Misschien al in de winter"

14-11-2015 21:41

Gino van Kessel maakte furore in de jeugdopleiding van AZ en verkaste in 2012 naar Ajax. Zijn avontuur in Amsterdam liep uit op een sof. Later speelde de aanvaller ook voor Almere City, AC Arles-Avignon en AS Trencin. Bij laatstgenoemde club uit Slowakije heeft de 22-jarige Van Kessel het tegenwoordig prima naar zijn zin. 

"Hier wordt gebruik gemaakt van de Nederlandse voetbalschool. Met Tscheu La Ling als technisch directeur en de samenwerking die de club had met Ajax werkt dat uitstekend", vertelt hij in een interview met Op de Enkels. "Het feit dat er veel jonge jongens in het team lopen en nog twee Nederlanders (Ryan Koolwijk en Mitchell Schet, red.) laat zien dat het veel op Nederlands voetbal lijkt."

Deze jaargang staat de doelpuntenteller van Van Kessel reeds op zeven goals. "Het zit hier wekelijks bomvol met scouts. Ik bekijk per seizoen wat er op mijn pad komt, misschien gebeurt dat al in de winter. Zo niet, dan zit ik hier goed en gaan we kampioen worden. Hopelijk pakken we de beker er ook weer bij."