Minuut stilte voor 'Parijs' ruw verstoord door 'fans' van Nederlandse club

Minuut stilte voor 'Parijs' ruw verstoord door 'fans' van Nederlandse club

Gepubliceerd: maandag 16 november 2015 om 14:00ma 16-11-2015 om 14:00

Een minuut voor de stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs is zondag ruw verstoord in België. Een aantal Nederlanders had daar een aandeel in.

Ook voor aanvang van de wedstrijd tussen RC Mechelen en La Louvière werd afgelopen weekend een minuut stilte in acht genomen voor de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs. De meeste mensen wisten zich normaal te gedragen, maar een handvol 'voetbalfans' vond het nodig om uit te pakken met vuurwerk en bommetjes.

De fans van Mechelen kregen daarbij 'hulp' van bevriende supporters van FC Dordrecht. Bij de Belgische club beweert men nu dat vooral de Nederlanders het eerbetoon verstoorden. In de aanloop naar het duel tussen Mechelen en La Louvière speelden de aan Dordt gelieerde supporters een kat- en muisspel met de politie en in de rust probeerden enkelen het stadion in te komen. Er werden vijf arrestaties verricht.

 

1 minuut stilte werd netjes in acht genomen door het overgrote deel van het publiek. Vanavond zorgen supporters uit Dordrecht voor de nodige sfeer.

Posted by Radio Reflex Mechelen on zaterdag 14 november 2015

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws