'Woedende Ronaldo op ramkoers bij Real Madrid': 'Hij eruit of ik eruit'

'Woedende Ronaldo op ramkoers bij Real Madrid': 'Hij eruit of ik eruit'

16-11-2015 14:08
9

Cristiano Ronaldo ligt op ramkoers. De Portugese supervedette van Real Madrid kan het niet vinden met Rafa Benitez en heeft dat inmiddels aan Florentino Perez laten weten.

Die onthulling doet El Confidencial maandag. Benitez zwaait sinds de zomer de scepter in het Estadio Santiago Bernabéu, maar het botert niet met de grote sterspeler. De onvrede van Ronaldo zou de laatste tijd alleen nog maar verder zijn gegroeid, helemaal na de nederlaag van twee weken geleden op bezoek bij Sevilla (3-2).

Ronaldo concludeert dat Real Madrid met Benitez aan het roer nooit een prijs gaat winnen. "Dat gaat nóóit lukken. Hij heeft het niet in zich om ons beter te laten spelen. Hij eruit of ik eruit", tekent de Spaanse krant op uit vermeende gesprekken tussen Ronaldo en Perez, president van de hoofdstedelingen.

De boosheid van de dertigjarige aanvaller heeft naar verluidt ook te maken met de manier waarop Benitez met Gareth Bale en Karim Benzema omgaat. De Welshman en Fransman presteren dit seizoen ronduit teleurstellend, maar kunnen ondanks alles blijven rekenen op een basisplaats. Ronaldo is er daarom uit: Benitez moet ontslagen worden, anders vertrekt hij zelf.