Ibrahimovic heeft verrassing in petto: Het wordt een speciaal moment

Ibrahimovic heeft verrassing in petto: "Het wordt een speciaal moment"

24-11-2015 11:48
2

Zlatan Ibrahimovic gaat woensdag met PSG in het kader van de Champions League op bezoek bij Malmö FF. De Zweedse spits groeide op in Malmö en debuteerde in het seizoen 1999-2000 op 18-jarige leeftijd in het eerste elftal van de club. Voor het weerzien met zijn oude club huurde Ibrahimovic een compleet plein af in zijn geboortestad. "Ik wil iedereen de kans geven om de wedstrijd te zien."

Op de website van de UEFA vertelt Ibra dat hij het plein direct afhuurde nadat de loting bekend was gemaakt. "Malmö heeft maar een klein stadion. Misschien niet voor Zweedse begrippen, maar internationaal gezien wel. Als het stadion vijf keer groter was, zou het nog uitverkocht zijn voor de wedstrijd van woensdag. Maar dat gaat niet, dus besloot ik een plein af te huren en daar een groot scherm op te hangen, zodat iedereen de wedstrijd kan zien."

De 109-voudig international is nauw betrokken geweest bij het plannen van het evenement op het plein in Malmö. "Ik wilde graag een persoonlijke tintje eraan geven. Dat is beter dan wanneer iemand mijn naam gebruikt om mensen naar het plein te lokken." Ook heeft Zlatan nog een leuke boodschap voor mensen die van plan zijn naar het plein te komen. "Het zal een speciaal moment zijn, met ook een aantal verrassingen."