Blunder Real Madrid leidt tot grote hilariteit bij aartsrivaal Barcelona

Blunder Real Madrid leidt tot grote hilariteit bij aartsrivaal Barcelona

03-12-2015 09:45
28

Dat Real Madrid uit het bekertoernooi dreigt te worden gezet, leidt tot grote hilariteit bij Gerard Pique. De verdediger van FC Barcelona toont dat op weinig subtiele wijze op Twitter.

Real Madrid beging woensdag een kapitale blunder door de geschorste Denis Cheryshev op te stellen in het met 1-3 gewonnen bekerduel met Cádiz. Trainer Rafael Benitez reageerde stomverbaasd. Volgens de oefenmeester was er bij De Koninklijke niets bekend van een schorsing en zijn ze daar door de Spaanse voetbalbond RFEF ook niet over ingelicht.

Dat maakte voor Pique duidelijk geen verschil, zo blijkt uit zijn tweet. Zijn bericht werd al meer dan tachtigduizend keer geretweet. 

Pique heeft het sowieso niet zo op Real Madrid. Bij het vieren van het landskampioenschap refereerde hij aan een feestje van Cristiano Ronaldo, dat Barcelona in het zadel zou hebben geholpen. En bij de prijsuitreiking van de Super Cup dit seizoen zei hij direct na de prijsuitreiking: "Kom op jongens, we gaan feest vieren. F*ck die gasten van Real. Laat ze zien hoe wij een ereronde lopen."