Hasselbaink ontvangt direct al waarschuwing: Een flinke test

Hasselbaink ontvangt direct al waarschuwing: "Een flinke test"

04-12-2015 08:47
0

Jimmy Floyd Hasselbaink is nog niet aangesteld als manager van Queens Park Rangers of hij heeft al een waarschuwing ontvangen. Neil Warnock, die de honneurs momenteel waarneemt en als adviseur actief is bij de club, richt zich tot de nieuwe manager.

Het ziet er sterk naar uit dat Hasselbaink vrijdag wordt gepresenteerd door QPR. Hij wordt overgenomen van Burton Albion, waarmee Hasselbaink eerste staat in de League One. QPR komt uit in het Championship en won donderdag nog onder leiding van de waarnemend manager Warnock van Reading. "Hasselbaink kan QPR een extra stap laten zetten, zoals hij ook bij Burton heeft weten te bewerkstelligen. Maar dit is een heel ander niveau, dus het wordt een flinke test voor hem", waarschuwt Warnock in gesprek met Sky Sports.

"Het is geen gemakkelijke competitie, maar ik houd van het Championship. Door die interesse moet ik ook weer oppassen. Ik wil het nog zo graag", lacht Warnock, die 67 is en de zege op Reading vierde. "Het was briljant, de jongens deden het geweldig. Ze hebben alles gegeven. Ik heb hen ook gevraagd alles te geven en ik heb daar flink van genoten. Dit is een fantastische club", jubelt Warnock, die één speler uitlicht waar Hasselbaink op moet gaan letten. "Sandro speelde grandioos."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie