Newcastle-spits valt in de armen van Nederlander: Mijn moment is gekomen

Newcastle-spits valt in de armen van Nederlander: "Mijn moment is gekomen"

14-12-2015 14:50

Newcastle United won zondag verrassend met 1-2 van Tottenham Hotspur. Bij de ploeg van Steve McClaren maakte Aleksandar Mitrovic voor het eerst sinds 18 oktober weer eens een doelpunt. Het voelde als een bevrijding voor de Serviër.

"Mijn moment is nu gekomen", stelt Mitrovic in gesprek met The Chronicle. "Ik heb hard gewerkt de afgelopen tijd. Vandaag heb ik met mijn arbeid het team kunnen helpen aan de drie punten. We zijn daar heel gelukkig mee, maar het is nu belangrijk om zo door te blijven gaan", aldus de achttienvoudig international. Newcastle United won vorige week ook met 2-0 van Liverpool, dankzij een goal van Georginio Wijnaldum.

Na zijn doelpunt tegen Tottenham rende Mitrovic naar de bank en viel hij in de armen van de Nederlandse fitnesscoach Alessandro Schoenmaker. "Ik werk elke dag met hem", vertelt de Servische spits. "Voordat ik het veld op ging, vertelde hij me dat ik zou gaan scoren. Dat gebeurde dus ook. Dit doelpunt is voor hem en mijn teamgenoten. Doelman Rob Elliot was ook geweldig, hij hield alles tegen", aldus een gelukkige Mitrovic.