PSV 'durft' te investeren: Ajax speelt al heel lang met jongens van 20, 21 jaar

PSV 'durft' te investeren: "Ajax speelt al heel lang met jongens van 20, 21 jaar"

Gepubliceerd: maandag 14 december 2015 om 20:42ma 14-12-2015 om 20:42

PSV is de Nederlandse hoop in bange dagen, maar het succes van de Eindhovense club moet ook weer niet overdreven worden. Dat is de conclusie aan tafel bij Studio Voetbal.

Ondanks de plek in de achtste finale van de Champions League, is er een hoop werk aan de winkel voor trainer Phillip Cocu. "We moeten ons niet blindstaren op de prestatie van PSV", aldus Co Adriaanse in het praatprogramma. "Het is prima voor PSV en voor het Nederlandse voetbal, maar het was een dubbeltje op zijn kant. We hebben niet na negen jaar opeens weer een topploeg."

"Het voetbal was niet fantastisch. Wat is het perspectief?", vervolgt Pierre van Hooijdonk, die wordt aangevuld door Adriaanse. "Als Jetro Willems en Maxime Lestienne terugkomen, is PSV sterker."

Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad vindt dat PSV goed heeft ingekocht. "Dit is geen toeval. De selectie van PSV is ingericht om internationaal te presteren. Niet alleen met Guardado en Moreno, maar ook met Pröpper, Bruma en De Jong, spelers die er klaar voor waren", zegt hij. "Ajax speelt al heel lang met jongens van 20, 21 jaar. Je moet durven investeren in echt goede spelers."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws